Professionel hjælp til alle serviceopgaver

Uanset opgaven er du garanteret god service, høj faglighed og en ærlig tilgang til vores arbejde

Vi ved at det kan være svært at gennemskue hvad der er den bedste løsning, når du skal have løst en elektrikeropgave. Hos Bønnelykke El har vi mange års erfaring med alle former for elektrikeropgaver, og vi har gjort det til vores speciale at give kompetent og ærlig rådgivning inden vi løser opgaven. På den måde kan du altid træffe det rigtige valg ud fra et oplyst grundlag, samtidig med at du er garanteret et slutresultat, der stemmer overens med det der er aftalt.

Vi ønsker at være et grønt elektrikerfirma, der har viden og evnerne til at hjælpe med de bedste og mest energieffektive løsninger – til glæde for både miljøet og din pengepung.

Når du samarbejder med os, kan du altid forvente:

  • Høj faglighed og professionalisme fra alle vores medarbejdere
  • God og menneskelig service, der tager udgangspunkt i din situation
  • Grundig rådgivning om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger
  • Punktlighed og gennemsigtige aftaler, så du får hvad der er aftalt

Står du over for en opgave, og vil du have en uforpligtende snak om hvad der er den bedste og mest effektive løsning, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Din lokale elektriker på Fyn og øerne

Vi sætter en ære i at være et lille og lokalt elektrikerfirma, der er tætte på vores kunder. Derfor støtter vi også en lang række lokale foreninger, så Fyn kan blive ved med at være Danmarks dejligste sted at bo.

Den gode service til forskel

Hos Bønnelykke El sætter vi pris på tilfredse kunder. Derfor får du altid klare linjer, kompetent rådgivning og gennemsigtige aftaler

Vi er en lille og lokalt forankret virksomhed med base i Svendborg, og vi er stolte af at kunne give personlig og menneskelig service til alle vores kunder. Vi prioriterer at bruge tid på den grundige rådgivning, så det færdige resultat altid stemmer overens med dine behov og forventninger. Vi ser ikke vores arbejde som en metervare, men som et håndværk, hvor vores kærlighed til faget og fokus på detaljen i alle arbejdsopgaver, går hånd i hånd.

Hos Bønnelykke El ønsker vi at være Sydfyns foretrukne elektriker, når det kommer til grønne og strømbesparende elinstallationer. Det betyder, at vi altid giver dig kyndig vejledning i, hvordan den enkelte opgave løses mest energieffektivt og efter bedst faglige praksis, hvor kvalitet og håndværk hænger sammen.

læs mere om os