Få en professionel elektriker til dit renoveringsprojekt

Vi har mange års erfaring med renoveringer, og finder altid de bedste løsninger til netop dit projekt

Uanset omfanget eller opgaven har vi stor ekspertise inden for renoveringsopgaver til private og erhverv. Vi har fuld forståelse for at der er mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed i et renoveringsprojekt, og at der er mange “ubekendte” i planlægningen – det kan f.eks. være skjulte eller ulovlige elinstallationer, der først kan undersøges, når renoveringen er i gang.

Et godt udgangspunkt for et vellykket renoveringsprojekt er derfor at bruge en elektriker med solid erfaring inden for opgaven. Vi ved f.eks. hvordan de typiske elinstallationer i ældre huse er indrettet, hvilket kan spare dig for mange timers arbejde. Samtidig ved vi, hvordan vi skaber de bedste og mest effektive løsninger, så du får et holdbart slutresultat uden at tidsplanen eller budgettet overskrides.

Når du samarbejder med os, kan du altid forvente:

  • Høj faglighed og professionalisme fra alle vores elektrikere
  • Indgående kendskab og erfaring med renoveringsprojekter
  • Grundig rådgivning om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger
  • Punktlighed og gennemsigtige aftaler, så du får hvad der er aftalt

Står du over for et renoveringsprojekt, og vil du have en uforpligtende snak om hvad der er den bedste og mest effektive løsning, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Din lokale elektriker på Fyn og øerne

Vi sætter en ære i at være et lille og lokalt elektrikerfirma, der er tætte på vores kunder. Derfor støtter vi også en lang række lokale foreninger, så Fyn kan blive ved med at være Danmarks dejligste sted at bo.

Den gode service til forskel

Hos Bønnelykke El sætter vi pris på tilfredse kunder. Derfor hjælper vi dig altid helt i mål med dit renoveringsprojekt

Vi er en lille og lokalt forankret virksomhed med base i Svendborg, og vi er stolte af at kunne give personlig og menneskelig service til alle vores kunder. Vi ved, at renoveringsprojekter betyder meget for vores kunder og at det kan virke udoverskueligt. Vi sørger for at give kyndig rådgivning så du har overblikket gennem hele opgaven. Vi ser ikke vores arbejde med renoveringer som en metervare, men som et håndværk, hvor vores kærlighed til faget og fokus på detaljen i alle arbejdsopgaver, går hånd i hånd.

Hos Bønnelykke El ønsker vi at være Sydfyns foretrukne elektriker, når det kommer til grønne og strømbesparende elinstallationer. Det betyder, at vi altid giver dig kyndig vejledning i, hvordan den enkelte renovering løses mest energieffektivt og efter bedst faglige praksis.

læs mere om os