Få en elektriker med speciale i energioptimering

Uanset opgaven indtænker vi grønne løsninger i vores arbejde. På den måde passer vi på miljøet, samtidig med at du som kunde får mest muligt for dine penge

Ofte er det de små tiltag der gør den store forskel. Vi oplever ofte elinstallationer og belysningskilder, hvor der ikke er tænkt energioptimering ind i løsningerne, eller hvor installationen er udført med gamle og strømslugende elementer.

Når vi som elektrikere tilgår en opgave, er en naturlig del af vores arbejde at levere et fremtidssikret og grønt slutresultat. Vi har f.eks. indgående viden om hvilke belysningskilder der er de mest energieffektive, samtidig med at belysningen oftest bliver markant bedre.

Derudover er vi også registrerede WISER installatører. WISER er et moderne Smart Home- system, hvor du gennem din telefon kan styre en lang række elektriske genstande i hjemmet. Læs mere om Wiser Smart Home.

Når du bruger en af vores elektrikere til din energioptimering, får du altid: 

  • Høj faglighed og professionalisme fra alle vores elektrikere
  • God og menneskelig service, der tager udgangspunkt i din situation
  • Den nyeste viden og knowhow i grønne løsninger
  • Grundig rådgivning om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger
  • Punktlighed og gennemsigtige aftaler, så du får hvad der er aftalt

Står du over for en opgave, og vil du have en uforpligtende snak om hvordan du får mest muligt ud af din strøm, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Din lokale elektriker på Fyn og øerne

Vi sætter en ære i at være et lille og lokalt elektrikerfirma, der er tætte på vores kunder. Derfor støtter vi også en lang række lokale foreninger, så Fyn kan blive ved med at være Danmarks dejligste sted at bo.

Den gode service til forskel

Hos Bønnelykke El sætter vi pris på tilfredse kunder. Derfor får du altid klare linjer, kompetent rådgivning og gennemsigtige aftaler

Vi er en lille og lokalt forankret virksomhed med base i Svendborg, og vi er stolte af at kunne give personlig og menneskelig rådgivning om grønne løsninger.  Det betyder, at vi altid giver dig kyndig vejledning i, hvordan den enkelte opgave løses mest energieffektivt.

Vi ønsker at være Sydfyns foretrukne elinstallatør og vi prioriterer at bruge tid på den grundige rådgivning, så det færdige resultat altid stemmer overens med dine behov og forventninger. Vi ser ikke vores arbejde som en metervare, men som et håndværk, hvor vores kærlighed til faget og fokus på detaljen i alle arbejdsopgaver, går hånd i hånd.

læs mere om os
Vores faglærte og professionelle elektrikere - Bønnelykke El