Professionel installation af ladestandere

Hold din bil opladt med en effektiv ladestander i hjemmet

Med en ladestander kan du altid lade din elbil op når det passer dig. Vi har mange års erfaring med installation af ladestandere, og tilbyder kyndig rådgivning i processen, så du er sikret den bedste løsning til dit behov.

Alle ladestandere skal installeres af autoriserede elektrikere, og der er en række overvejelser du som privatperson skal gøre dig i valget af løsning. Derfor starter vi alle installationer af ladestandere med en indledende samtale, så du kan træffe de bedste valg på et oplyst grundlag.

Når du samarbejder med os, kan du altid forvente:

  • God rådgivning om valg og placering af ladestander
  • Menneskelig service, der tager udgangspunkt i din situation
  • Erfarne installatører, så din ladestander opsættes korrekt
  • Punktlighed og gennemsigtige aftaler, så du får hvad der er aftalt

Du er velkommen til at kontakte os hvis du skal have opsat ny ladestander, så tager vi en uforpligtende snak om den bedste løsning.

Kontakt os

Din lokale elektriker på Fyn og øerne

Vi sætter en ære i at være et lille og lokalt elektrikerfirma, der er tætte på vores kunder. Derfor støtter vi også en lang række lokale foreninger, så Fyn kan blive ved med at være Danmarks dejligste sted at bo.

Vi giver god service under hele installationen

Hos Bønnelykke El sætter vi pris på tilfredse kunder. Derfor er du altid garanteret god og ærlig rådgivning i valget af ladestandere

Vi er en lille og lokalt forankret virksomhed med base i Svendborg, og vi er stolte af at kunne give personlig og menneskelig service til alle vores kunder. Vi prioriterer at bruge tid på den grundige rådgivning, så den færdige installation af din nye ladestander bliver som aftalt.

Hos Bønnelykke El ønsker vi at være Sydfyns foretrukne elektriker, når det kommer til grønne og strømbesparende elinstallationer. Det betyder, at vi altid hjælper med den mest energioptimerede ladestander, så du får mest muligt for den strøm du bruger.

læs mere om os
Vores faglærte og professionelle elektrikere - Bønnelykke El