Invester i solceller og spar på strømregningen

Som husejer er solceller en god og sikker investering i din fremtidige energikilde

Solcelleanlæg er i dag et oplagt valg, hvis man som husejer eller virksomhed vil investere i en grøn og god forretning. Der er sket meget med markedet bare inden for de sidste ti år, og solceller er i dag både holdbare med en lang levetid, samtidig med at cellerne er blevet markant bedre til at opfange og omforme sollyset til strøm.

Hos Bønnelykke El er vi VE-godkendte efter energistyrelsens godkendelsesordning, hvilket betyder at vi kan rådgive om de bedste vedvarende energianlæg og udføre selve installationen. Det er din sikkerhed for at dit nye solcelleanlæg bliver opsat sikkert og korrekt, og at du får mest muligt ud af din nye investering.

Vi samarbejder med en af Danmarks største importør og leverandør af solceller, og vi tilbyder kun solceller af højeste kvalitet.

Når du samarbejder med os, kan du altid forvente:

  • Høj faglighed og professionalisme fra alle vores medarbejdere
  • Godkendt installation af dit solcelleanlæg, som lever op til alle regler
  • God og menneskelig service, der tager udgangspunkt i din situation
  • Grundig rådgivning om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger
  • Punktlighed og gennemsigtige aftaler, så du får hvad der er aftalt

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg, og vil du have uforpligtende rådgivning om hvad der er den bedste løsning for dig, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Din lokale elektriker på Fyn og øerne

Vi sætter en ære i at være et lille og lokalt elektrikerfirma, der er tætte på vores kunder. Derfor støtter vi også en lang række lokale foreninger, så Fyn kan blive ved med at være Danmarks dejligste sted at bo.

Den gode service til forskel

Hos Bønnelykke El sætter vi pris på tilfredse kunder. Derfor får du altid klare linjer, kompetent rådgivning og gennemsigtige aftaler

Vi er en lille og lokalt forankret virksomhed med base i Svendborg, og vi er stolte af at kunne give personlig og menneskelig service til alle vores kunder. Vi prioriterer at bruge tid på den grundige rådgivning under installationen af solceller, så du altid får en installation der passer til dig og dit hus. Vi ser ikke vores arbejde som en metervare, men som et håndværk, hvor vores kærlighed til faget og fokus på detaljen i alle arbejdsopgaver, går hånd i hånd.

Hos Bønnelykke El ønsker vi at være Sydfyns foretrukne elektriker, når det kommer til grønne og strømbesparende elinstallationer. Det betyder, at vi altid giver dig kyndig vejledning i, hvordan den enkelte opgave løses mest energieffektivt og efter bedste håndværkermæssige praksis.

læs mere om os
Vores faglærte og professionelle elektrikere - Bønnelykke El