Få en professionel elektriker til dit nybyggeri

Vi hjælper med kyndig vejledning og udfører alle opgaver med præcision og ekspertise – fra det første spadestik til den sidste flyttekasse

Gennem årene har vi opbygget solid erfaring med alle former for nybyggeri. Vi ved, at ordentligt udført elarbejde er en vigtig forudsætning for byggeriets succes, og vi er derfor omhyggelige og grundige i planlægningen af de forskellige opgaver under byggeriet. På den måde kan du være tryg i at arbejdet udføres ordentligt – første gang – og at der ikke dukker overraskelser eller hovsa-løsninger op undervejs. Samtidig har vi den nyeste viden inden for energioptimering og grønne løsninger, hvilket gør at du får et færdigt byggeri, som både er fremtidssikret og energieffektivt.

Når du vælger os til dit nybyggeri, får du altid:

  • Et klart overblik over de forskellige faser i elarbejdet
  • Kompetent rådgivning, så du altid kender til de forskellige muligheder
  • Den sidste nye viden inden for energioptimering og grønne løsninger
  • Gennemsigtige aftaler, så budgettet ikke stikker af
  • Punktlighed, så tidsplanen holder

Vil du have en uforpligtende snak om hvad der er den bedste løsning til dit nybyggeri, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Din lokale elektriker på Fyn og øerne

Vi sætter en ære i at være et lille og lokalt elektrikerfirma, der er tætte på vores kunder. Derfor støtter vi også en lang række lokale foreninger, så Fyn kan blive ved med at være Danmarks dejligste sted at bo.

Vi hjælper med dit nybyggeri

Hos Bønnelykke El får du altid klare linjer og gennemsigtige aftaler til dit nybyggeri

Vi er en lille og lokalt forankret virksomhed med base i Svendborg, og vi er stolte af at kunne give personlig og menneskelig service til alle vores kunder. Ved opstart af en ny kunde tager vi tiden til at få snakket hele opgaven igennem, så f.eks. nybyggeriet bliver udført med klare linjer og en gennemtænkt plan. Vi ser vores arbejde som et håndværk, hvor vores kærlighed til faget og fokus på detaljen i alle arbejdsopgaver, går hånd i hånd. Derfor får du aldrig en elektriker, der ser opgaven som en metervare.

Hos Bønnelykke El ønsker vi at være Sydfyns foretrukne elektriker, når det kommer til grønne og strømbesparende elinstallationer til både nybyggeri og renoveringer. Du får altid kyndig vejledning i hvilke løsninger der er mest energieffektive og lever op til bedst faglige praksis, så dit nybyggeri bliver bygget med udgangspunkt i en bæredygtig og langtidsholdbar elinstallation.

læs mere om os