Vi støtter op om det Sydfynske fællesskab

Så Fyn bliver ved med at være et fantastisk sted at bo

Vi er stolte af vores tætte tilknytning til Fyn og især Sydfyn og øerne. Det er her vi arbejder, det er her vi bor, og det er her vi har vores kunder. Vi tror på at et levende og aktivt lokalmiljø i sidste ende er det, der gør Fyn til et fantastisk sted at bo – og derfor støtter vi op om en lang række foreninger og aktiviteter, der har til formål at skabe liv og sammenhold hos alle øens beboere.

Når du vælger Bønnelykke El som din elektriker, er du derfor med til at støtte dit lokalområde. På den måde kan du være med til at sikre at der altid er aktiviteter og et rigt foreningsliv i nærheden af dig og dine nærmeste.

 

Ønsker du at læse mere om de klubber og organisationer vi støtter? Dette kan du gøre ved at fortsætte med at scrolle nedad, hvor du også finder links til klubbernes egne hjemmesider.

Svendborg Rabbits

Sponsor

Svendborg Rabbits er et dansk professionelt herre-basketballhold. Vi støtter Svendborg Rabbits, da vi mener det er vigtigt at have mulighed for at dyrke og opleve elitesport på et højt niveau i vores lokalmiljø.

Besøg klubben

Tåsinge Boldklub

Sponsor

Tåsinge Boldklub er en vigtig del af foreningslivet på Tåsinge. Her kan unge som gamle dele fællesskabet og kærligheden til fodbold, hvilket er med til at skabe sammenhold og liv på øen.

Besøg klubben

Kværndrup Boldklub

Sponsor

Kværndrup boldklub er en livsnerve i Kværndrups lokalmiljø. Boldklubben er drevet af frivillige ildsjæle, med det formål at kunne tilbyde et hav af aktiviteter og holdsport for både unge og gamle.

Besøg klubben

Kværndruphallen

Sponsor

Kværndruphallen tilbyder en lang række aktiviteter og arrangementer for byens borgere, herunder motionscenter og sportsaktiviteter. Hallen bruges desuden nyttigt af Treegeskolen, og fungerer også som indebane i vinterhalvåret for Kværndrup Boldklubs fodboldhold.

Besøg klubben

Rudme Rideklub

Sponsor
Rudme Rideklub er beliggende i Rudme, hvor omdrejningspunktet er en god og hyggelig elevskole.
Der afholdes løbende forskellige arrangementer i klubben, med fokus på sammenhold, fællesskab og selvfølgelig ridesport.
Besøg klubben på Facebook

Rudkøbing Tennisklub

Sponsor

Rudkøbing Tennisklub tilbyder tennis på alle niveauer til alle aldre. Klubben er med til at skabe et tæt fællesskab i Rudkøbing, og gør det muligt for alle med interesse for tennis at dele et sammenhold og dyrke sporten på Langeland.

Besøg klubben

Mit Midtfyn

Vi er medlemmer af organisationen Mit Midtfyn

Mit Midtfyn er en paraplyorganisation, der har til formål at støtte og udvikle det gode liv på Midtfyn. Det gør foreningen ved at fremme handel, kultur- sport- og foreningsliv, og ved at dele de gode historier fra lokalområdet til turister og kommende tilflyttere.

Besøg organisationen

Vil du have en lokal elektriker?

Vi kender lokalmiljøet, og vi kender vores kunder. Derfor er vi et oplagt valg, hvis du vil have god og personlig service med i din aftale. Har du spørgsmål eller vil du have gode råd til dit kommende projekt, står vi klar til en uforpligtende snak i øjenhøjde.  

Den gode service til forskel

Hos Bønnelykke El sætter vi pris på tilfredse kunder. Derfor får du altid klare linjer, kompetent rådgivning og gennemsigtige aftaler

Vi er stolte af at være en lille og lokalt forankret virksomhed med base i Svendborg, og vi arbejder målrettet for at kunne give personlig service og rådgivning til vores kunder. Vi prioriterer at bruge tiden på at snakke opgaven igennem, så det færdige resultat altid stemmer overens med dine behov og forventninger. Vi ser ikke vores arbejde som en metervare, men som et håndværk, hvor vores kærlighed til faget og vores perfektionisme i alle arbejdsopgaver, går hånd i hånd.

Samtidig arbejder vi altid med grønne og strømbesparende løsninger, og vores mål er at være Sydfyns foretrukne grønne elektriker. Derfor giver vi altid kyndig vejledning i hvordan den enkelte opgave løses mest energieffektivt og efter bedste håndværkermæssige praksis.

læs mere om os